Kontakta oss
Allt i metall för undertak

Därför Flexplåt

Systemtak

Fasadsystem

Armaturer

FlexSpecial

Ljudabsorbenter

Media

Om oss

Plåt på plats förenklar för Interoc Akustik

Interoc Akustik – en av Sveriges största undertaksentreprenörer – använder Flexplåt som en av sina leverantörer och väljer ofta att få plåten utkörd direkt till bygget.

– Det ger oss större frihet, vi spar tid och beslutsgången underlättas, säger Peter Jonsson, projektledare på Interoc Akustik.


Peter Jonsson, projektledare på Interoc Akustik

Speciallösningar kan göra underverk i trängda situtationer
Interoc Akustik har sin verk­samhet i hela landet. Peter Jonsson arbetar på kontoret i Bromma i Stockholm, med Stockholm och Arlanda som arbetsområde. 


– Vi jobbar med stort som smått. Ena dagen byter vi ut ett ståltak på Arlanda, andra dagar handlar det om små affärs­lokaler i centrala Stockholm som ska ha ett undertak. Jag kommer just från en restaurang på Söder där vi installerat ett nytt tak, säger Peter Jonsson. 

Variationen på uppdragen ställer stora krav på flexibilitet och – inte minst – en förmåga att hitta speciallösningar utanför standard­mallen. 

– Det är till exempel inte ovanligt med stora nivåskillnader i byggnader, men som vanligt är det först när man väl är på plats som man kan bilda sig en uppfattning om vilken typ av vertikalplåt som behövs.

Det ska vara enkelt att beställa vertikalplåt
Peter Jonsson står så gott som dagligen i kontakt med Flexplåt. Han värdesätter framför allt enkelheten i beställ­ningen och de personliga kontakterna. 

– Jag är själv en person som gillar att prata och vill gärna resonera mig fram till lösningar. Och när man står där med måtten nedskrivna för hand på en papperslapp är det värdefullt att kunna stå i direktkontakt med någon på Flexplåt som både kan lyssna och komma med egna förslag. 

Att kunna bli hjälpt hela vägen skapar trygghet
Peter Jonsson, projektledare på Interoc AkustikInteroc Akustik använder sig ofta av de transport­lösningar som Flexplåt erbjuder sina kunder i samband med beställningarna. 

– Det ger oss en större frihet, vi spar tid och beslutsgången underlättas i alla led. Vi arbetar inom stora områden i Stockholmsområdet och många av våra montörer gör sina beställningar själva, direkt av Flexplåt, säger Peter Jonsson. 

Men det är inte bara snabbheten i leveranserna som gör att Interoc Akustik anlitar Flexplåt. 

– Även om Flexplåt är ett relativt ungt företag har medarbetarna en lång erfarenhet och stor samlad kompetens från att jobba med undertak. 

Det märks till exempel när man ska byta det där stål­taket på Arlanda som sattes upp på 50-talet, under helt andra bygg­normer. Flexplåt kan historien och vet vilka lösningar som finns till hands, trots att det är så länge sedan. Det är en trygghet för oss.


 
                                                                    In English | Webbplatskarta                                                                                                         
 

                                                                    Flexplåt AB | Studiovägen 8 | 135 48 Tyresö | Tel: 08-580 00 500 | kundservice@flexplat.se | www.flexplat.se