Kontakta oss
Allt i metall för undertak

Därför Flexplåt

Systemtak

Fasadsystem

Armaturer

FlexSpecial

Ljudabsorbenter

Media

Om oss

FLEXPLÅT - DET NYA ALTERNATIVET

Vi är det nya alternativet som erbjuder allt i metall för undertak och fasader - från enkla vertikaler till kompletta system.


Special är vår standard
Vi tillverkar alltid metalltak, och fasader i metall, på beställning, vilket gör att special är vår standard. Allt måttanpassas så att du får en lösning för dina önskemål. Vi anpassar oss efter dig, inte tvärtom. Våra metalltak och fasadsystem blir i dialog med dig ditt designtak och din drömfasad.

Korta leveranstider
Vi kan ofta hålla mycket korta leveranstider. Vertikaler och profiler är till exempel klara 06.00 dagen efter beställning. Även andra produkter och system möter vi upp med mycket korta leveranstider.

Fri rådgivning kring smarta lösningar
Ibland står du inför knepigare konstruktionsutmaningar. Då hjälper vi dig att ta fram smarta lösningar. Med vår flexibla produktion finns det ofta konstruktioner som gör att du kan spara pengar i projektet. Tveka inte att höra av dig när du står inför en konstruktionsutmaning. Stor som liten. Standardtak som designtak. Undertak i metall som fasader i metall.

Rätt prisnivåer – hög servicenivå
Vår ambition är att kunna hålla attraktiva prisnivåer och hög servicenivå. Rätt prisnivåer kan vi hålla genom att vi har effektiva kanaler för inköp. Servicenivån håller vi hög genom att vi älskar det vi gör - allt i metall för undertak och fasader!
  
  
  
  
  
  
 
 
 
 

 
 

 
                                                                    In English | Webbplatskarta                                                                                                         
 

                                                                    Flexplåt AB | Studiovägen 8 | 135 48 Tyresö | Tel: 08-580 00 500 | kundservice@flexplat.se | www.flexplat.se