Kontakta oss
Allt i metall för undertak

Därför Flexplåt

Systemtak

Fasadsystem

Armaturer

FlexSpecial

Ljudabsorbenter

Media

Om oss

Snabba upp montaget

Vi hjälper dig som undertaksentreprenör med effektiva lösningar. För både metalltak och fasader i metall. Dina fördelar är snabbare montage och förbättrad totalekonomi.


Snabba och flexibla lösningar

Det blir allt vanligare att undertaksmontage och montage av fasadbeklädnader kräver snabba och flexibla lösningar i metall. Från vertikalplåt till kompletta metallundertak. Det är sällan ett projekt endast innehåller standard. Och det är då vi kommer in - när speciallösningen är det viktiga.

Få bättre totalekonomi
Allt fler undertaksfirmor måttbeställer därför idag sina vertikaler från Flexplåt. Av detta får de kortare montagetider och minskat materialspill. Besparingseffekter som landar rakt ner på sista raden.

Allt i metall för undertak
Vi har ett brett sortiment av systemtak, fasader, kassetter, vertikaler och profiler i metall. Och vi tillverkar alla typer av metalltak på förfrågan. Dessutom jobbar vi, som undertakskonsult, i nära samarbete med belysningskonsulter för att du som kund ska få en så bra helhetslösning som möjligt.

Så är du i behov av kostnadseffektiva lösningar i metall för undertak, fasader och andra inredningsdetaljer finns vi här för dig. 


Välkommen!

 
                                                                    In English | Webbplatskarta                                                                                                         
 

                                                                    Flexplåt AB | Studiovägen 8 | 135 48 Tyresö | Tel: 08-580 00 500 | kundservice@flexplat.se | www.flexplat.se