Kontakta oss
Allt i metall för undertak

Därför Flexplåt

Systemtak

Fasadsystem

Armaturer

FlexSpecial

Ljudabsorbenter

Media

Om oss

Om våra undertak i metall

I snart 60 år har undertaken byggt på system med standardmått. Detta vill vi ändra på och låta dig skapa unika undertak in i minsta detalj. Det är därför som vi tagit fram vår systemtakserie Flex, som ger dig stor designfrihet. 


Förutom våra systemtak tar vi fram lösningar för dina specifika önskemål. Kanske vill du ha frihängande metallkassetter i krom? Eller metallnät uppspänt i undertaket på ett visst sätt eller med ett särskilt utseende? Inga problem – hör av dig till oss, så får du snabb hjälp med smarta lösningar.


Tre fördelar med våra systemtak:

Stor designfrihet
I stort sett varje komponent i våra metalltak kan måttanpassas, vilket gör att våra undertak kan skräddarsys efter dina önskemål. Är du trött på standardmått? Eller behöver anpassa ditt undertak efter andra takinstallationer?   Inga problem, vi fixar det. För systemtak som designtak.

Du väljer själv vilken metall kassetterna ska tillverkas i. Aluminium, plåt eller varför inte koppar? Vi tar fram släta kassetter eller perforerar enligt dina önskemål. Och vill du hellre använda sträckmetall, så går det utmärkt.

Mycket servicevänligt för brukare
Till skillnad från många andra metalltak är våra metalltak lätta att demontera. Kassetterna hänger nämligen i sin bärprofil istället för att sitta fastklämda i en klämprofil. Detta gör servicearbetet till en enkel match. För systemtak som designtak.

Även någon som inte är expert kan lossa kassetter och komma åt det som behövs på insidan. Risken att kassetter skadas och rubbas i sidled minskar också, vilket ger ett snyggare tak över hela dess livslängd.

Snabbare och enklare montage än vanligt
Våra metalltak monteras betydligt snabbare än många andra metalltak. Det kommer av att vi alltid använder smarta lösningar för bärverkskonstruktion. 

Exempelvis monteras bärprofilerna i Flex2000 med ställbara pendlar istället för skruv och mutter, vilket sparar in tid vid montage. Dessutom hängs kassetterna direkt i Flex2000 bärprofil, istället för att klämmas fast i en klämprofil.

Snabb och smidig personlig hjälp
Vi hjälper dig gärna att ta fram drömtaket i metall. Eller en smartare lösning på det som redan är ritat. Tveka inte att ringa oss – ditt drömtak i metall är bara ett telefonsamtal bort.
 
                                                                    In English | Webbplatskarta                                                                                                         
 

                                                                    Flexplåt AB | Studiovägen 8 | 135 48 Tyresö | Tel: 08-580 00 500 | kundservice@flexplat.se | www.flexplat.se